Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2008 04:14 - Гей-човци - или най-големите глупости от седмицата
Автор: erato Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6491 Коментари: 16 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Да ви е честит гей-парада!
Надявам се, че ще си изкарате страхотно и медийната врява ще си остане само в архива на всички медии, които разпалиха безумния спор.
Пожелавам ви леко, ефирно шествие, успешна кампания и догодина - европейски гей парад.
Много шум се изговори по темата тая седмица. И все глупости. Ще подчертая само някои от тях, които са особено масово впечатляващо неуместни:

1. Сексът между еднополови е извратен, перверзен, гнусен :) или някоя друга думичка / зависи от превзетостта на изказващия се /
Така.. Мъжката аудитория , аз да ви питам колко често гледате порно? В мокрите си сънища има ли понякога две красиви дами от двете ви страни. Да, знам, прекрасно е. Сега се събудете. Още ли сте против ? И не ми се струва "извратено", Не ме гледайте недоумяващо. Знам, че ужасно ви възбужда. Мен също. 

2. Гейовете се делят на Дим Дуков, Азис и Евгени Минчев.
Гейовете, както и "нормалните" се делят на добри и лоши, на честни и нечестни, на превзети и свежари, на лигльовци и нелигльовци, на комплексари и некомплексари, и т.н. и т.н,
гейовете не са дошли от ада, за да ни развращават, да ни поучават и тн. Те искат да живеят и да се забавляват без да има нужда да обсъждаме темата всеки път, когато си покажат носа в ефир.
Нелепо е да вярваме, че всички хора са като хората от медийното пространство. По същата логика всички жени са като Миглена Чакракчиева, Сашка Васева, Андреа - феминистки, селянки или тъпи путки.  Нелепо е да споделяме мнението на един националист, да подкрепяме църквата, в която влизаме само по задължение - на сватбата на някой приятел, да вярваме, че ако не виждаме нещо, значи то не съществува.

3. Представи си, че твоето дете е  обратен.
Най-любимата ми реплика от седмицата. Изговаря се с особен патос, придружен с налудничев поглед ала " I"m the king of the world ! и ся ти раз"казах играта с тая реплика. Гейм оувър, копиле!
Очакваната реакция е събеседникът да е съкрушен и да признае, че гея е нещо лошо и не може в събота през деня да щъка с другите си хиляди адски изчадия на щъка из НеДеКа-то.

В същото време, същото това общество е свидетел на нещо още по-извратено, което  е особено модерно, но никои не се бунтува. Малките лолитки, които си лягат без проблем с 20 и с 30 години по-възрастни мъже. Онези мъже с пари, които нахално заблуждават малките патки, че са голяма работа, купуват им дрешки и сандалки от мола, и после си възвръщат инвестицията . Или просто ги извозват. Това е истинско извращение, истински проблемната травмираща педофилия, с която трябва да се борим, защото сигурна съм, педофилията от този тип е онази със заплашителни размери и тежки последствия за обществото.

Та, замислете се, с кого предпочитате да си ляга вашето дете - с дядо или с някого, когото обича.
Аз лично предпочитам моето дете да е щастливо.
От сайта на "Джемини" :

Ако никога не си ходил/а на гей прайд парад, направи го! Посвещаваме го на Семейството - "Аз и моето семейство" – ние сме бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри. Не е небходимо условие да си гей, за да дойдеш. Не е нужно и да познаваш гей или лесбийка. Задължително условие е да вярваш, че хората са равни и че имат право на еднакъв, нормален, начин на живот.



Тагове:   най,


Гласувай:
0



1. lolla - Ей това е хубавоизказване по тем...
28.06.2008 08:17
Ей това е хубаво изказване по темата! Евала лейди !
цитирай
2. sonictemple - Браво!!
28.06.2008 08:20
Хвала на теб, задето си се изказала толкова добре!!
цитирай
3. mitternacht - :)
28.06.2008 11:52
1.Aко сравняваме двама мъже, които се ръчкат, с две жени... няма нищо общо :)
Е, пък и какво му е чак толкова интересното на две жени в леглото, ако ти не си при тях?
Плюс това, с една е най-добре.Къде ти повече... няма да можеш да се погрижиш за всички.

2.Тия, изброените са някакви боклуци.Добрите (сигурно...) обратни въобще не се занимават с простотии и медийно внимание.Те си стоят вкъщи, обичат се, не се занимават с педофилия в каквато и да било форма... и т.н.

3.Ай стига бе.Представи си, че детето ти е пришълец.Или китаец.Или... к'вото и друго да било.

Колкото до последното-не сме виновни, че малките тийнки (повечето) са затъпели и с объркана ценностна система.Знаем за лудия и баницата.А своята баница направо си я продават на батковците, които им я вземат на драго сърце.Изобщо не е правилно де... щом не е за Любовта!:)
цитирай
4. gothic - Виж какво. Имам приятел гей от го...
28.06.2008 12:06
Виж какво. Имам приятел гей от години. Аз съм "нормален" човек, със семейтво и деца. Той е това, което е и това не пречи на дружбата ни. И като добавка е един от най-свестните хора, които познавам. Но не намира смисъл от гей-парада. Да, хората са равни и имат право на еднакъв, нормален живот. Но това не се постига, като подчертаваш различията. Точно това не го прави моят френд...
цитирай
5. desulka - Браво!
28.06.2008 12:37
Супер си го казала! Съгласна съм с всеки ред.
цитирай
6. анонимен - Ако Левски беше жив, какво ли щеше да ...
28.06.2008 12:39
Ако Левски беше жив, какво ли щеше да направи днес той с развилнялите се из центъра на София гейове? Май че се досещам!
цитирай
7. анонимен - за Левски не знам
28.06.2008 12:46
но за Сюлейман Великолепни се сещам :)
цитирай
8. evrazol - Задължително условие е да вярваш, че хората са равни и че имат право на еднакъв, нормален, начин на живот.
28.06.2008 13:43
Значи това е парадът на нормалните. Това си е Движение за Права и Свободи.
Да подкрепим онеправданите. Те посвещават този парад на семейството. Води ги техния Мартин Лутър Кинг. Те са бащи и бащи, майки и майки, братя и сестри, ако изобщо самите те знаят какво са. Дори когато не знаят, искат ние да разберем и това да ни интересува. В същност не искат да ги разбираме. Техния парад е тяхната декларация че са хора в неравностойно положение. Някой трябва да се погрижи за тях. Хайде на парада. Кой не скача е сексист! Хората с генитални аномалии се нуждаят от подкрепа.
цитирай
9. анонимен - Аман от гейове!
28.06.2008 21:14
Аман от гейове!
цитирай
10. erato - вие разбрахте ли какво ще направи Левски?
29.06.2008 04:09
защото аз не разбрах...
цитирай
11. lolla - evrazol
29.06.2008 09:47
Всъщност замисли ли се кой направи събитието толкова известно.. Мина ли ти през главата кой вдигна толкова шум за нищо.. Ние, "накърнените" нормални или те, Gemini. Какво направи "Джемини" , за да разбереш ти, че има такова нещо? А какво направи ти, като разбра, че
"Джемини" организира парад.. ? Хайде замисли се кой е виновен за безкрайната шумотевица, вдигната около парада.. !
цитирай
12. erato - Боян Расате е виновен
29.06.2008 13:46
той тръби разни глупости цяла седмица и плещи как не му трябват социални данни и факти, за да коментира социални явления и т н.
цитирай
13. gantree - тц
29.06.2008 16:42
Не съм съгласен.
Да, проблемът с малките лолитки от училищата е огромен, но - какво общо има това? Нищо общо. Както и с гледането на порно. Просто лаф да става.

Мернах, че споменавате и Църквата, малко след думите Ви за тъпите путки. Вижте тогава и мнението на Знеполския епископ Йоан
http://www.dveri.bg/content/view/6907/172/
Ако искате, разбира се. Не се чувствайте задължена.

Поздрави.
цитирай
14. анонимен - Време е вече някой с железен юмрук да ...
29.06.2008 21:05
Време е вече някой с железен юмрук да навре извратеняците там, където им е мястото! Иначе верно ще станем Содом и Гомора........
цитирай
15. gantree - @ erato
01.07.2008 13:19
По отношение на порното става дума за какво - за чисто плътско желание, породено от сетивата и неподвластно на никаква етична норма. Какво общо имат страстите на плътта с етиката. Защо е нужно да се вмята нещо, което няма нищо общо с темата?

За лолитките също отивате по-далеч. Приравняването на педофилията с хомосексуализма е плод на едно-единствено нещо - разбирането на содомията като грях и отхвърлянето й. Ако потърсите по-конкретна информация по отношение на християнските мотиви за отхвърлянето на содомията, ще видите това съжителство между педофилията и хомосексуализма. Потърсете "содомия" в интернет, а по отношение на мотивите - глава 19 от Битие.

Разбира се, може и изобщо да не си правите труда да научите повече и да разберете мотивите на отхвърлящите хомосексуализма. Много по-лесно е да постъпите именно така.

Църквата не е институция, грешите дори в обозначаването на това, което отхвърляте. Църквата е общност. Институции имат светските власти и научните среди. Църквата никога не се е стремяла към институционализиране, дори тъкмо напротив. Може би се подвеждате по йерархичността, характерна също и за другите власти, и това Ви обърква.

Извинявам се, че съм закъснял с цели два дни с отговора.
Поздрави.
цитирай
16. gantree - :))
01.07.2008 15:48
Нима отричам какво? Толкова ли е трудно да се разбере какво отричам?
Нямам никакво време на разположение в момента; вероятно довечера ще откъсна малко, и ще се опитам да обясня какво отричам.

За религията - нека да не заораваме чак дотам къде кога и защо е "създадена религията". Една от лесбийките, алгументиращи се в защита на парада в последното предаване по БНТ открито и без притеснение заяви, че е будистка - в което няма нищо лошо, разбира се. Няма никакъв проблем в това дали някой от спорещите е религиозен или има Вашето пренебрежително отношение към вярата.

За противопоставянето на общностите от събота сте сравнително права, игнорирайки обаче мълчаливата част от хората, които се противопоставиха по свой начин; не като "нацистката част".

Трябва да изчезвам. Доскоро.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: erato
Категория: Изкуство
Прочетен: 173615
Постинги: 50
Коментари: 157
Гласове: 388
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031