Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2008 02:26 - Мъжете в живота на една жена
Автор: erato Категория: Тя и той   
Прочетен: 3235 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 03.02.2014 19:59


Или всички, онези, които са допринесли да се усмихваме лукаво и да познаваме ( и да се възползваме ) от слабостите им, за да направляваме платната на нашия женски нежен и очарователен живот:

Бащата - онзи, който е много специален, винаги ще ни обича, прави странни неща, когато любовта му към нас е застрашена - тоест появи се конкуренцията, колкото и да ни е сърдит, можем да го спечелим с една усмивка, и колкото и да не искаме винаги ще го сравняваме с всичко останали в класацията:)

Приятеля от детството - онзи, с когото сме тичали в прахуляка на улиците, търкаляли сме се по тревата, измъчвали сме котки и сме си играли на всякакви игри, Може и да сме го срещнали по-късно, но все пак с него се чувстваме по детски чисти, безполови и щури. Може да сме пушили цигари на покрива на блока, да сме гледали порно заедно. Открили сме целия свят заедно, но сме запазили сексуалността си за други.

Първата любов - несподелената - онзи вървежен тийнейджър с еьр макс двойка :) и маркови дрехи, пълен боклук, който към днешна дата е господин никой. Онзи синеокия, който е в директорския кабинет по-често от дома си, онзи, който е мечта за срамежливото момиче, което примигва и трепери всеки път, когато ТОЙ се появи, дори и на 200 метра от нея. Имаме пълен дневник с описания на въпросния хубавец, хиляди остроумни сценарии, какво да му кажем, когато най-накрая дойде равноправието и ТОй ни забележи, имаме 10ки въздишки / пре-емотикони :) / между редовете на старите тетрадки. Въобще човекът мираж. Дори и на най-разумните момичета им се е случвало да изживеят този блян.

Първата любов - споделената - онзи, с когото огънят някакси се разпалва - усмихваме се и...излизаме на дълги срещи, на кино, на кафе, на пейката пред блока, тръпнем в очакване на първата целувка, първото докосване през дрехите или.... все някога стигаме до

ПЪРВИЯТ -  моята духовна учителка :) една ужасно интелигентна жена, частна учителка по литература ми казваше, че първият мъж трябва да е опитен. Моят не беше точно такъв. Но пък първият е  онзи, който отваря един голям свят пред нас и поставя една пропаст между мъжа и жената, за която е необходимо време и други "опити", за да бъде запълнена.

Отличният любовник - онзи, който знае как да ни докосва, научава ни да се докосваме, да обичаме себе си, безсрамно да изпитваме удоволствието си и със задоволство да искаме още. С него можем да се научим на викаме на финала, да правим секс на нетипични места, да изпробваме туй-онуй. Ако сме късметлийки, въпросният може да става и за обичане:)

Интелектуалецът - с него говориш на смислени теми, за кама сутра и тантричен секс, вместо за е*...*, за френско кино, сортове червни вина, политика, правата на жените, професиналните теми, разменяте идеи, книги и опит. Нищо друго

Голямата любов - бета версия - той може да се съчетания от всички горе посочени, може и да е само едно от тях. Но той е онзи, когото винаги ще помним, ще съжаляваме, че не сме задържали по-дълго, не сме обичали повече, не сме направили правилното, за да остане с нас завинаги.

Голямата любов - онзи, за когото се случва да се омъжим, да споделяме ежедневието си, целите си и компромисите си, създаваме си клонинги, плодове на нашата връзка. Изобщо онзи, заради когото правим чудеса от храброст / готвене, чистене, пране, секс, работа, секс, деца, работа /, жертваме някоя друга мечта, жертваме част от женствеността си, част от кокетсвото, част от приятелките, част от бившите / които никой никога не трябва да вижда и да чува повече /, жертваме спомените си. Жертваме самотните си нощи, за да направим другия щастлив и обратно:)

Любовник - изневярата - все оше този не съм го имала и затова не мога да кажа много. Той е онзи, който уж запълва дупки, той  е всичко, което сме искали, но не можем да имаме, всичко, което настоящият ни партньор е бил преди години, преди връзката с нас да го превърне в плужек и квазимодо. Любовникът е поддържащо лекарство, а не лечение, нож с две остриета, а не оръжие, той е секс или друга облага, а не любов, той е заблуда, а не примамка, страдание и болка. Казват, че било развлечение, за мен е груба игра

Любовник - нереализирана версия. С него сте имали нещо, което е започнато, недовършено и ужасно погрешно разбрано. И двамата все още се чудите, какво точно беше онова между вас. И двамата сте обвързани, но все пак за нищо на света не искате дагубите позиции пред другия. Следват намеци при удобен случай, малки ласки, кратки флиртове. За по-отворените еротични безцелни sms-и, обаждания и дори незаангажиращ секс.

Много ми се спи вече, а и версия идеалният мъж спи до мен в леглото. Жал ми е да му светя в очите....Късно е. искам да го целуна и да заспя до него.
Но вие все пак кажете, пропуснах ли някой? идолът и учителят - за тях се сещам само...



Тагове:   мъжете,


Гласувай:
5



Предишен постинг

1. felis - това ми хареса, браво! :)
03.07.2008 23:16
това ми хареса, браво! :)
цитирай
2. анонимен - харесва ми
22.04.2010 22:54
много ми харесва-разделянето на мъжете в живота на една жена.Всъщност-класификацията.При някои-може да липсва някои от видовете мъже-описани тук.Всъщност-може мъжете да са по-малко,а при други повече.
цитирай
3. zabavnata - ЧНГ, Ерато!
03.01.2015 21:30
Един е достатъчен - ПРАВИЛНИЯТ! Успех, любов, уважение и всичко, което си пожелаеш през годината!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: erato
Категория: Изкуство
Прочетен: 173633
Постинги: 50
Коментари: 157
Гласове: 388
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031